Nemurirea Pulii

Neantul de abis al uitărilor pierdute îmi atârnă pleoapele care se închid ușor asemenea porții ce apără universul de tot ce e rău. Prind aripi și cad în nemurirea văzduhului de la picioarele mele. Simt iubirea pierdută, acea pată dulce amăruie de pe petala unei flori de mucegai. De ce sunt oamenii răi?  De ce nu pot să înoate fericiți și desculți pe spuma valurilor de nisip albastru? Să fie oameni. Să fie suflete curate ca lacrima unui sărut sărat. De ce îmi spui așa ușor te iubesc când vreau să fiu iubit. Închid ochii... e întuneric de lumină. Caut un punct de sprijin. Îmi trebuie o ancoră să mă țină în real. Am găsit-o. Să-nțepenești Stănuțo! E pula mea!

Deci mă doare capul băi tâmpiților de cretinitățile voaste!

Deci dai de niște texte pe blogoree de te urci pe pereți. Ce să te urci. Îi spargi! Cu țeasta. Te duci dracu o mie de ani. Rămâi siderat. Dacă n-ai experiență îți strici creierul încercând să înțelegi ce-a vrut dobitocul să spună.  Ce crezi că el știe? Știe o pulă...

Mai și comentează o baltă de sloboz la ei. Un ocean întreg, ce zic! Toți disperații și nefutuții. Material macru în stare liberă. Toți ăia înțeleg frate. E ceva de nedescris...!

Deci prostioare d-astea poate să scrie oricine. La minut! Ăsta de față, patru a necesitat, hai șase cu tot cu corectură. Și original până-n măduvă. Dacă-l furi te sparg. Mă înțelegi? Oricine. Marș și sugi-o cu poezia ta de căcat că exact asta este: un căcat. Și încă unul scremut. Un căcat plângăcios. Ca un cochil prost și ofticat că nu-l baga lumea în seama.

Textele literare, poeziile, gândurile nebune, triste, zglobii, poate complexe dar scrise coerent, senzual, aparte, care chiar merită toată atenția, reflecția și laudele se pierd în noroiul vostru. Porcilor! Și scroafelor! Am zis!

5 comentarii:

  1. Sufera oamenii... din dragoste s'amor ghebos! Sau au stomacu gol de ceva vreme si delireaza... posibil!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim9:34 a.m.

    Se numesc "suflete sensibile" care sunt cu mult peste mizeria in care ne aflam noi, muritorii de rand. Ei sunt niste boemi care isi astern sentimentele pure pe foaie (pagina web) nelasandu-se influentati de realitatea cruda din jur.
    Am o dilema: oare ei se caca mai cu gratie? :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. :) E o dilema adanca... Poate ca raspunsul exista in acele compuneri dar fiind la un so higher level...

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Avertisment! Sa nu intri pe blogul meu :))Desi sunt "un suflet sensibil" sa stiti ca nu imi astern sentimentele...Sunt profesoara de limba romana si m-au pedepsit copiii...Trebuie sa fac multe, dar multe compuneri cu iz emo. Ce sa fac, altfel voi fi exmatriculata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este tardiv. Am intrat. Te rog sa nu incui usa.

    RăspundețiȘtergere