Fuck off! cu regulile voastre

Nu-mi mai spune cum să trăiesc! Sunt sătul, mă enervezi. Pula mea, ce este blogging-ul până la urmă?

Dezvoltam ideea:
Fraților, sincer, vă e rău?! Ați înebunit? Reguli? Iar reguli? Sfaturi? pentru ce? pentru cine? nu înțeleg?!
Reguli pentru bloggări. Cum să fii un blogger de succes. Zece sfaturi pentru un blogger adevărat. Ce nu trebuie să facă un blogar. Zece greșeli de bloggări. Sfaturi pentru blogării începători.

Sunt articole la fel de imbecile și irelevante precum Zece sfaturi să cucerești o femeie. Da` poate  nu vreau să o cuceresc frate! Poate că o cumpăr, na! Poate că nu seman deloc cu tine și sfaturile tale sunt nu numai gratuite și inutile ci chiar total eronate.

Schemă piramidală:  Articol: Cum să faci trafic? Conținut: scrie un articol cu titlul Cum să faci trafic.

Toată lumea pleacă de la premisa că un bloggar trebuie să aibe maxim de audiență, că trebuie trafic greu, că trebuie să câștige j de mii pe lună cu rahatul lui. Că trebuie să fie on top. Chill out, că tot se poartă expresia.

Mi-a fost poftă acu  două săptămâni  să scriu, să evadez, să fac blog.
Întâmplător, e ceva trafic și două-nouă comentarii și fără să citesc Bloguiala pentru tâmpiți . Mă bucură în vreun fel asta? Normal. Dar nu  e motivul pentru care scriu. Si de aceea nu mă interesează ce limbaj trebuie să folosesc. Nici reguli SEO că n-am nevoie de clientelă, nu mă vând. Nu sunt târfă.

Și nici ce culori, nici ce muzica, nici ce altele.
Daca omu` vrea să aibe blogul așa:   coltisor de rai   lasă-l în plata mea să-și facă de cap și să fie fericit. Uite câți prieteni are!

Deci ce este blogging-ul până la urmă?


7 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Uite, eu acuma plang pt ca nu sunt no 1 in MuieList aia, si ma dau cu curul de pamant ca nu am 45568920 de unici pe zi. Nici nu cred ca ma mai pot caca de atat grija.
  Blogging-ul este ce vrei tu sa fie. Mie imi place sa cred ca este locul unde pot fi eu si daca s emai gasesc si cativa care sa citeasca ce aberez eu acolo bine... dac anu...a sta e; ghinion de nesansa.
  Peace!

  RăspundețiȘtergere
 3. Te rog.. este ZE MuieList! Ze ze, intelegi? :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Ah doamne, cuma am putut sa uit de ZE?!!
  Oare imi iau din puncte pentru asta? Nuuuuu!!! :)))

  RăspundețiȘtergere
 5. Ze FuckingList!!!!
  Pentru fiecare, bloggingul e altceva.
  Fiecare face ce vrea cu blogul lui!
  Scrie cum vrea, ce vrea, cand vrea fara sa tina cont de ce zic restul.

  RăspundețiȘtergere
 6. mai copii nu va revoltati!
  blogging-ul i-un rahat. vreti sau nu sa credeti asta e. ze-chestia aia chiar spune tot. si chiar mai mult... fiindca nu toti s-au "scris" acolo; deci nu toti is numarati. daca ai 20.000 de vizitatori cu ip unic si esti mai tare decat 90% din ailalti? wtf? oricum esti UNIC :D ))
  si atunci de ce plm te pui la masuratoare?

  RăspundețiȘtergere