Iubesc femeile

M-am dus la ea pe ritmuri de hip hop. Alergam cu 90 pe straduțe strâmte, volum la maxim și înjuram. Pe toți și de toți sfinții. Playback cu răcnete de ciudă și înjurături și geamuri închise pentru toți cei care. Nervi si ciuda. Geamăt și tremur de genunchi.
I-am futut pe toți in cuvinte, așa, de micime, disperare și dispreț în ritm de bas.

Am futut-o și pe ea. Am futut-o în draci. Fără pic de dragoste. Fără pic de respect. Am refulat într-un tumult de perversități. Am intrat repede, brusc și adânc. Fără cuvinte, fără atingeri gingașe, fără nimic. Am prins-o cu o mână de gât și cu cealaltă i-am astupat gura să nu scoată măcar un scâncet. Să rămână totul acolo. În ea. Să se încordeze toată jos și să-mi simtă fiecare puls când rămân pierdut înauntru, căutând liniștea într-o plăcere sadică. Am plesnit-o. Mi-a spus că mă iubește. Am strâns-o de gât enervat că-i place. Enervat că-mi place. Enervat că ne place raul și bestialitatea din mine. Îi priveam fața vânătă și ochii bulbucați. Îmi zgâria pieptul lăsând răni adânci reci și fierbinți. Simțeam cum se stinge la propriu. Credeam că va muri sufocată de strânsoarea mâinilor dar ea mă respira între picioare. Am expirat tot și a inspirat totul într-o secundă de extaz nebun. A inspirat tot răul adunat în mine în cateva picături fierbinți de plăcere pură. Le-a transformat atât de dezinvolt și frivol în pasiune, fericire și libertate. În geamăt și tremur de genunchi.

Și ne-am întâlnit pentru prima și ultima oară. Doi necunoscuți. Și nici nu mai știu dacă am sărutat-o. Și nici ce culoare au ochii ei. Nici dacă m-a înțeles sau doar s-a îmbatat de plăcere fără să-i pese de mine. Știu doar că m-a eliberat. Știu doar că am iubit-o. Am iubit-o?
Da, nu stiu, am iubit-o.

Iubesc femeile. Și nu pentru că "au sâni rotunzi, sau trup delicat. Nici că poartă chiloți cu floricele, sau conduc prudent în trafic, nu-ți pun măna pe fund decât în filme, nu se masturbează sau beau procării ca Martini Orange...." cum simpatic spune dl. Mircea Cărtărescu.

Nu!
Iubesc femeile pentru că nu sunt ideale ci firești.

Pentru că dacă suntem răi scot tot ce-i mai bun din noi. Pentru că dacă suntem urâți ne fac sa ne simțim frumoși. Pentru că dacă suntem disperați ne redau încrederea. Pentru că dacă suntem lipsiți de putere, se supun și ne fac să ne simțitm puternici. Pentru că de fiecare dată când le uitam, ne amintesc că avem nevoie de ele. Pentru că știu că le iubim atunci când noi nu știm. Pentru că ne lasă să le iubim doar cu trupul sau doar cu sufletul. Pentru că adoră sa le iubim trup și suflet și ne iubesc când o facem.

Iubesc femeile pentru că sunt egoist. Iubesc femeile pentru că sunt barbat. Iubesc femeile pentru că sunt femei.

44 de comentarii:

  1. Are influente de..............hip-hop :)

    RăspundețiȘtergere
  2. bai deci... imi tremura genunchii... chiar asa, mai Bogdane?

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi femeile tot dintr-un soi de egoism iubesc:P da' iubesc sincer;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Godess: si totusi punctele se refera la?

    @ChromaticDrama: daca ma iei peste picior sa vezi pedeapsa!

    @Camelia: femeile iubesc sincer, zici. Adica barbatii... Inteleg. Inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai revenit. Dar chiar asa, doar in filme mana pe fund??? Poate nu am inteles eu bine...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, asa spune Cartarescu. Defapt, „decat in reclame„ era textul exact. Am gresit eu putin.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu te iau peste picior! desi... s-ar putea sa-mi placa sa ma pedepsesti! :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Atunci, ramane cum am stabilit. ID-ul este in sidebar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim6:25 p.m.

    Intrebarea este: ele te iubesc pe tine? ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim7:34 p.m.

    Dar daca ajungi sa le cunosti, iti dai seama cam cat de naspa sunt femeile. Eu cred ca le iubim pentru ca sunt crizate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pff. Ma abtin. Te las pe mana lor... Sper sa iesi intreg!

    RăspundețiȘtergere
  12. Rectific: intreagă. Eram convins ca esti baiat. Scuze.

    Very spooky!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Bogdan Popa - nope, nu voiam să spun că bărbaţii nu iubesc sincer; spuneam doar că, oricât de încurcat ar părea felul lor de a iubi, tot sincer iubesc:D

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim3:03 p.m.

    Iubim femeile pentru ca ne accepta asa cum suntem.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pe naiba ne accepta asa cum suntem. Ne schimba de nici nu stii!!

    RăspundețiȘtergere
  16. pasional intr-un fel ,desi violenta nu-mi prea place totusi de aici mai reiese si ca ai un suflet cald desi vrei sa lasi alta impresie

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc. Nu vreau sa las alta impresie. E doar o parte din mine.

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim1:06 a.m.

    "Eu te iubesc pe tine, barbat, pentru ceea ce esti si pentru cum ma faci sa fiu cand suntem impreuna. Te iubesc pentru ca ma fascineaza modul in care tragi din tigarea aia, de parca ar fi ceva atat de minunat incat merita savurat cu atata placere. Te iubesc pentru ca langa tine sunt frumoasa, sunt femeie, si sunt asa datorita tie. Te mai iubesc pentru gesturile tale, atat de calde si de sexy in acelasi timp. Te iubesc pentru ca sunt femeie si am nevoie de un barbat. Te iubesc pentru ca nu pot ramane indiferenta buzelor tale si saruturilor lor. Te iubesc pentru cat esti de sexy si pentru ca-mi oferi gatul tau ca ofranda, sa ma bucur de el. Te iubesc pentru ca desi esti atat de masculin si protector, esti cald si dulce. Te iubesc pentru ca esti tu! Si nimeni nu mai e ca tine!
    Te iubesc !"

    RăspundețiȘtergere
  19. @nireederra: Cand esti langa mine este soare, Iubito. Cand imi lasi cuvinte scrise e farmec si dor. Te iubesc. Fara gihilimele. Te iubesc deschis in fata tuturor, caci cum poate fi iubirea altfel decat deschisa? Te iubesc si iubesc felul in care ne iubim. Si orice buze as saruta, si orice buze ai saruta. Eu sunt barbatul tau. Tu esti femeia mea. Te iubesc. Allways.
    Te iubesc

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim6:05 p.m.

    Bogdan, iubitule, te ador si atunci cand ma cauti si ma gasesti in alte femei. Imi place ca ma iubesti si cand te indragostesti de dragoste. Esti in sufletul meu si acolo ai sa ramai. Faptul ca sunt in viata ta nu te va impiedica niciodata sa iubesti si alte femei. Mi-e dor de tine si cand esti cu mine !

    RăspundețiȘtergere
  21. bogdanel.. nush de ce am io senzatia ca vrei sa i-o tragi lu nireederra... nush de ce am io senzatia ca n-o sa poti decat in cur.... :)

    (daca e prea alambicata aluzia, zi sa revin cu explicatii)

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu stiu de ce am senzatia ca nireederra stie deja ce vreau sa fac cu ea. Defapt i-am si spus. Si nu stiu de ce am senzatia ca era sa continui sa-ti raspund la un comentariu pe care l-ai aruncat asa.. sa-ti faci putina reclama sau din plictiseala.

    RăspundețiȘtergere
  23. eu cand vreau sa-mi fac reclama platesc un spot la protv.

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim3:26 p.m.

    boboc viorel, te inseli. ai cam multe senzatii si toate proaste. sincer, nu ma mir. pana si numele si gravatarul tau sunt relevante, in ceea ce te priveste. cat despre comentariul tau, citez :"cacat", pe blogul meu...nici nu am cuvinte. atat esti, atat poti!

    Bogdan...nu stiu ce ai vrut prin raspunsul tau. Probabil, s-a vrut a fi o replica la senzatiile bobocului. Stiu doar ca, pentru mine, ar fi fost mai bine daca nu i-ai fi raspuns nimic.Da. Pentru mine ar fi fost mai bine daca nu ai fi avut si tu senzatii...

    RăspundețiȘtergere
  25. In seara asta am descoperit blogul tau...si l-am citit pe tot :).Felicitarile mele pentru modul in care iti expui trairile si parerile.Vulgar sau nu mie imi place blogul tau,spui lucrurilor pe nume(lucru tot mai rar intalnit in ziua de azi).
    Legat de post:femeile pot de asemenea sa scoate ce e mai rau din tine, te pot duce la disperare, te pot secatui de putere, de cele mai multe ori o femeie scoate la suprafata latura ta ascunsa(si de aici reiese latura ta ascunsa:D )

    RăspundețiȘtergere
  26. Da, Elena, asa este. Femeile scot totul la suprafata. Uneori nu mai stii ce spui si regreti. Uneori nu mai gandesti pentru ca femeia te-a facut barbat si actionezi posesiv, vulgar si agresiv, cu ea, cu tine, cu adversari inexistenti. Uneori.. iti vine sa scrii un articol ca cel ce va urma.

    Multumesc. Chiar tot? Flatat.

    RăspundețiȘtergere
  27. O femeie adevarata stie cum sa controleze.Se pare ca nu ai dat inca de una pt ca ai fi scris:D(partea proasta este ca pt a ajunge la control trebuie sa fi parsiva si trecuta prin viata).
    Eu cred ca iubiti femeile pt ca atunci cand aveti nevoie de ceva stiu sa ofere(dar costa cam scump pe parcurs).
    Astept post nou:D

    RăspundețiȘtergere
  28. Haa.. Pai si daca nu ma mai lasa sa va scriu? Lasa sa o intalnesc mai tarziu! :D

    Si eu il astept pe urmatorul! :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Femeile sunt... fireşti?! Eşti unic, nu am mai auzit aşa ceva. :)) Frumos... asta da părere profundă şi personală.

    RăspundețiȘtergere
  30. Multumesc. Sper sa nu fie personala.

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonim7:46 p.m.

    Deci penultimul paragraf m-a dat pe spate :D Le-ai zis foarte, foarte bine! :) O sa fur propozitiile alea si o sa le arat si eu la al meu "uite ba boule, de ce nu poti fara mine!" :-l Hai, ca m-am enervat :))

    RăspundețiȘtergere
  32. :)) De ce spui asta?

    RăspundețiȘtergere
  33. pai, na. tu ai langa

    lasa. ca nu zic. sigu esti sigura?!

    RăspundețiȘtergere
  34. Bogdanel...
    ai o problema cu fututul...
    si ai o si mai mare problema cu tine...
    esti obsedat de futut; esti obsedat de femei...
    nu sunt convins ca ai futut asa cum ai descris; totusi ti-am inteles partea cu genunchii...
    Cam ce descrii tu scriau/descriau si alti obsedati in diverse carticele de tonete...ce le citeam in anii de liceu pe vremurile alelalte...
    hm ... scrii bine... merge sa apari si tu pe tonete!

    RăspundețiȘtergere
  35. Mai bine golan decat activist... :)
    Multumesc. Bine ai venit! Si La multi aniiii!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Alo natiune! cine ma ajuta sa gasesc o tonetaaa???? Mor de foame!

    RăspundețiȘtergere