Cappuccino

Aseară m-am simțit puțin rău și m-am culcat extrem de devreme. Pe la 9:30 eram deja în pat. M-a trântit așa îmbrăcat pe patură. Nici duș n-am mai făcut. Vreo oră am stat împreună cu răul meu și ochii deschiși.

Mă gândeam cât de tare am fost deunăzi într-o conjunctură în care se cerea să domin, și cât de bine, mișto și pervers am reușit. Nici nu mă așteptam să fie altfel. Aveam sufletul și conștiința împacată, știam clar ce vreau, cine sunt și ce am făcut. Și m-ați făcut să râd, în încercarea voastră de-am intra în grații. Tocmai voi, care m-ați călcat, care n-ați apreciat, care n-ați știut să fiți sinceri, măcar odată. Măcar cu voi. Mă distrau obrajii voștri roșii, grimasele și privirile care nu mă puteau privi. Am jucat teatrul vostru de rahat și-am părăsit scena cu capul sus. Adio! Nu vă mai chinuiți. Vă disprețuiesc.

Dar ați fost mai mulți ca mine. Și mai răi. Și n-am știut să mă feresc și răul a rămas în mine aseara. Și m-am gandit la tine iubito. Mă gândeam cât de dur am fost cu ei dar cat de slab mă simt acum fără tine. Am căutat refugiu și bine în imaginea îmbrățișării noastre. Răul lor l-ai transformat în dulce dor. Am adormit un copil. Tu ma linistesti. Imi faci bine. De acea te vreau, de aceea te doresc, de aceea am nevoie de tine,

E dimineață. Chiar prea devreme. Mă trezesc.
Azi am poftă de un cappucino, iubito! Sunt șifonat și miros ușor a transpirație. A bărbat.
Aprind o țigare și gândesc cum m-ai certa tu că am dormit îmbracat și am șifonat și put. Și cum m-ai trimite tu de urgență sub duș. Cum n-ai putea să mă lași singur acolo. Sorb din aromatul Cappuccino cu scorțisoară și știu că tu ești aroma mea intimă. Într-o zi iți spuneam că nu-mi găsesc cuvintele. Astea erau: ești o aroma intimă. Și mă pierd în visări prinvind spuma care se prelinge  pe lingurință. Mă joc ca un copil cu dorințe de barbat.

Zâmbesc amintindu-mi că uneori n-ai chef de sentimentalisme. Și fugim la dus. Privirile îmi fug către voluptatea ta. Catre spuma ce se scurge pe sânii tăi plini, pe pe pântec, pe coapse. Pe sâni, iubito. Pe pântec, iubito. Pe coapse, iubito. Vreau să te prind de mijloc și să te sărut lung pătrunzându-te. Să-ți simt pielea catifelată când trupul tău îmbrăcat în spuma albă lunecă atât de ușor si fin pe langă al meu.  Dumnezeule, ești atât de senzuală în clipa asta.
Esti frumoasa, Iubito! Te vreau, te doresc, am nevoie de tine.

39 de comentarii:

 1. Sentimental de dimineata. Ce poate fi mai frumos? :)

  RăspundețiȘtergere
 2. :) Ce harnic esti. Cred ca a fost extrem de savuros cappuccino-ul din dimineata asta...
  Frumoasa dorinta! ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. nu stiam ca si barbatii pot fi atat de pasionali

  chiar... du-te si te spala! incepe cu ochii

  neata :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Deci a fost atat de bun ca mi-am mai facut unul. Normal acum mi-e putin naspa... N-am mai baut cappuccino de vreo doi ani, cand, tot asa beam ca spartu` pana n-am mai putut. Se pare ca o iau de la capat. :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Hmmm... interesanta povestioara. ;)

  RăspundețiȘtergere
 6. @evil: daca tu spui..

  @Camelia: Zambesti suspect... Hmm...

  RăspundețiȘtergere
 7. @elena: tu poti fi mai frumoasa.

  @elza: ei nu stiai!

  RăspundețiȘtergere
 8. nee, nu suspect:P doar că e fain tare ce-ai scris:)

  RăspundețiȘtergere
 9. sa nu mai bei cappucino. nu e bun! ;)

  RăspundețiȘtergere
 10. e..frumoasa..asa plina de spuma e pasiunea si placerea e DORINTA....

  RăspundețiȘtergere
 11. Tu ai numai amintiri placute? Sau doar amintirile placute-ti vin in minte? Asta presupunand ca ce scrisei e-o amintire.

  RăspundețiȘtergere
 12. Nu vreti amintiri neplacute.

  RăspundețiȘtergere
 13. @taly: tu nu ma mai iubesti! :(

  RăspundețiȘtergere
 14. Era o piesă house sau de club, nu ştiu, mereu confund cele două genuri şi, la un moment dat, spune un nene "Foarte bine, copii, foarte bine. Doar că sunteţi prea trişti... prea trişti." Eu, în loc de "prea trişti" ţi-aş spune "prea dulce". În caz că vrei să auzi şi cum sună... http://www.youtube.com/watch?v=Qs4RW9msHpI :P

  RăspundețiȘtergere
 15. Comentariul meu va fi vizibil după aprobare? Whyyyy??? Cu ce am greşit de sunt under probation? :(

  RăspundețiȘtergere
 16. Taly ma speriezi! Cine ti-a spus ca sunt dulce? Iar pui ceva la cale. Simt!

  RăspundețiȘtergere
 17. Ah, am uitat. Ori are Bass ori ba melodia aia. Reclamatiile vecinilor le forwardez pe adresa ta.

  RăspundețiȘtergere
 18. Mai frumoasa decat iubirea si pasiunea,combinate cu un cappucino spumos?Hmmm......greu de concurat cu combinatia asta:D

  RăspundețiȘtergere
 19. bai ce se mai gudura fetele pe aici, hai alege una...
  toate nefututele se uda cand citesc fanteziile tale de dimineata. esti barbat sanatos daca te-ai trezit cu ea sculata cica. ma lasi cu pipitzele tale nefutute?!
  p.s. nah ca am comentat. publici? lasa sa imi sara in crestet gagigcile. nu-i bai.- bai iti zic una: isi pun unele curu la bataie ceva de groaza nu toate, unele. si nu in postul asta neaparat.

  RăspundețiȘtergere
 20. Nu cred ca iti sare nimeni in cap. Toti avem opinii. Desi uneori jignim oarecum gratuit fara se ne dam seama.

  RăspundețiȘtergere
 21. Dar nu am spus că eşti dulce! Doamne fereşte! Acum o fi crezând lumea că mă gudur pe aici şi îmi pun fundul la bătaie! :))

  RăspundețiȘtergere
 22. Da, ştiu cam tot ce spui tu aici... Chiar dacă tu eşti bărbat şi eu fetiţă. Frumoasă postare!

  RăspundețiȘtergere
 23. Bine ai venit, mica fetita! :)

  RăspundețiȘtergere
 24. Little M11:49 a.m.

  Scrii frumos ;) E frumos de te trezesti dimineata in aroma calda a unui cappucinno dar e si mai frumos cand persoana iubita nu exista doar in mintea ta...ci e langa tine :)

  Take care ;;)

  RăspundețiȘtergere
 25. Multumesc. Sper ca este langa tine.

  RăspundețiȘtergere
 26. Hmmm, cafeaua de dimineaţă, cu ea, în vârful patului, sorbind pe rand din aceeasi cana :)

  RăspundețiȘtergere
 27. M-am apucat de cappuccino din cauza ta :)

  RăspundețiȘtergere
 28. Anonim3:39 p.m.

  abureli ptr. pustoaice emise de un nebágat in seamá... Ce-au refuzat editorii prin calificativul "báshini fantastice" incerci sa impui aici (asteptánd-cu incápátanare si entuziasm) afisarea ego-ului nehránit de voluptoase femei...Ai primit cadou vre-un nr de telefon? Ce e,bárbat sau femeie?! :) Macar ai ceva de facut cánd te plictisesti..precum eu acum!

  RăspundețiȘtergere
 29. Anonim3:43 p.m.

  exprimi psihologia unei femei..ca atare,ori exti una dintre ele oi esti homosexual :)..bisexual,transsexual,sau orice altá combinatie bolnavá..

  RăspundețiȘtergere
 30. Anonim3:46 p.m.

  ai sange grupa zero in vene si publica ce am comentat mai sus,adineori..sá-mi mangái si mie ego-ul,nu doar tie...:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum spui tu, mai Anonim. Mi se rupe, dar multumesc pentru timpul acordat.

   Ștergere