Ciocolata calda

Mi-am luat o ciocolată caldă. Am urcat scările încet, am pus apa la fiert și m-am asezat liniștit pe un scaunel. Privesc neonul alb din bucatarie, mă joc aiurea cu pliculețul de ciocolată. Sunt obosit de dor, de dorință, de ea. Sunt calm. Am mișcări încete și simt că materialul din jur nu contează. Sau nu mă simte. Sau nu îl simt. Sau nu contează.
Nu știu.. sunt dincolo de dor, dincolo de dorință, dincolo de tristețe, dincolo de fericire. Aș spune că sunt gol, dar mă simt plin.. Aș spune că nu gandesc, deși mintea îmi zboară, caută, analizează, visează. Dar nimic din toate astea parcă nu le simt. Sunt ușor. Ireal.
Fierbe apa. Privesc frenezia clocotului la fel de calm cum rememorez clipele noastre clocotind împreună. Mă ridic mecanic, sting focul și ridic ibricul cu mâna goală. Mă frige, dar nu îmi pasă. Sau nu simt. Nu știu...
Oh Doamne! amestec ușor cu lingurița și pierdut în spirala cicolatie - fiori mă cuprind. Și este dor. Și este puls. Și sunt lacrimi. Și vreau să se oprească. Și e durere în piept. Și strâng din tample. Și mă concentrez asupra linguriței. Ca să uit. Și să nu simt. Și totul se învarte. Și mi-e rău. Și îmi vine să urlu. Și mă simt stors de puteri deși aș putea să mut munții. Și o vreau. Aici. Acum! O vreau în brațe. O vreau în sărut. O vreau toată. Și o vreau în toată viața mea.
Dar o am în suflet. Mă liniștesc puțin. Îmi aprind o țigară și sorb ciocolata dulce. Îmi mușc buzele, sterg ușor lacrimile, îmi trec mâna prin păr și zâmbesc.
Nu, nu sunt trist. Iubesc! Te iubesc! Pur și simplu. Te iubesc!



Și să vă spun ceva: dragostea nu este egoistă.

12 comentarii:

  1. Asa te vreau!

    Nu-i asa ca ultimul sentiment descris de tine...zambetul ala... merita toata suferinta?
    Nu-i usor sa iubim... nu e usor sa ne indragostim, dar de ce sa nu o facem? Merita!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. bro, de-ar fi aşa uşor:) să continui să crezi că se merită, adică:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sis, acum sunt chiar convins. Asculta la bro`!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă și ea te iubește e perfect.Ciocolata caldă întotdeauna a fost mai dulce în doi.

    RăspundețiȘtergere
  5. She Loves Me. She loves Me Not. She Loves Me. She loves Me Not. She Loves Me. She Loves Me Not. She Loves Me. She Loves Me Not. She Loves Me!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Amor no es aquella que queremos sentir...sino la que sentimos sin querer.La medida del amor es amor sin medida.

    RăspundețiȘtergere
  7. Data viitoare pune-i si scortisoara. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. SS: Sí, claro que sí!

    Elza: șșș..(da)

    Devo: "egoism cu dragoste" zici... :) "I don`t know much", mi-a mers de minune la cafelutza. Keep up the good work! Chiar saptamana trecuta aveam pofta sa rontzai niste coaja de scortisoara. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. bro, te cred doar pt că eşti bro-ul meu mai mare; deci tre' să ştii tu ceva:P

    RăspundețiȘtergere
  10. Hmmm ... aproape ca ma simt razbunata vazand ca si voi, barbatii va simtiti asa!

    RăspundețiȘtergere