Sunt un barbat ignorant sau polutia blogurilor

Se presupune că acestă urma să fie un articol d-ăla supărat, nasol, obosit. Însă cineva a reușit să mă scoată din angoasa dimineții așa că m-am gândit să scriu ceva vesel asa cum ar fi  mărimea penisului.

Da oameni buni, am constatat cu stupoare și rușine  în suflet că sunt un tip ignorant! Mi-am ignorat tocmai barbația. Cum îmi place mie să spun: pula.
Am realizat asta navingând plictisit din blog în blog. Cum puține blogroale mai păstrează ideea continuității sau calității, ejaculand precoce în fața traficului siliconat, am fost purtat de la triști la veseli, de la artă la (nu mai zic).

Astfel am dat de multe locuri unde se discuta aprins despre mărimea optimă a penisului. Hopa! Problemă! Maare! Adică trebuie măsurat? Jesus! Sunt un ignorant. Am o vârstă și habar nu am ce număr port.
Am citit mai cu atenție, am aflat că  "în stare normală" (mie imi place cum sună flască) trebuie să aibă X cm iar sculată, cam X la puterea Z. Că cercetătorii ruși spun că trebuie să aduni 5 la lungimea talpii și să împarți la 2. Că nu e bine nici prea mare, nici prea mică dar nici medie că de`. Căte și mai căte!

Sufletul meu, e complicat. A apărut o altă problemă. Cum, de unde și în ce fel o măsor? Adică de unde încep? Toți zic de la bază.. dar care e baza, căci am observat și aici o dilemă la mulți Merge cu rigla sau trebuie să respect curbura? E mai bine cu centimetrul de croitor?

Cum dracu am trăit atâta timp fără să mi-o măsor? Fără să știu! Habar nu am. Dar știti ce? Certați-vă voi. E prea complicat și mi-e lene. Eu sunt multumit că funcționează, că e veselă, și nu cedează nervos la prima întalnire. Restul să comentze partenera... deși cred că are treburi mai bune de făcut.

PS: am pus în sidebar un widget Paypal. Vă sugerez să-l folosiți cu încredere. Treaba e nasoală rău și chiar am nevoie de ajutor. Rog totuși nu veniți cu 2 euro pt un link în blogroll. Veniti cu un blog bun si se rezolvă oricum. ok? Mulțumesc anticipat.

6 comentarii:

  1. Eu tot stau și mă minunez ce probleme au unii....auzi tu, dezbateri pe tema măsuratului pulii :)) hai că asta a fost tare. Cămăși și cravate zici? :-P

    RăspundețiȘtergere
  2. MULTUMESC PENTRU COMENTARIU...DAR INTRE MINE SI CEI APROPIATII MIE E CEATA IN GENERAL...IN SCHIMB INTERSANT BLOG AI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim1:59 p.m.

    Hmmm...ce bine suna faza cu "e vesela" :lol:

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci, merci. Suna bine si e la fel de bine. Sunt extrem de mandru! :)

    RăspundețiȘtergere