Prieteni? O pula...

Să mor dacă vă înțeleg. M-am înscris pe toateblogurile.ro. Blogul nici nu fusese aprobat dar cererile de prietenie curgeau gârlă. Oamenii habar nu aveau ce atrocități se debitează pe acest blog
Oameni buni, înteleg să vă promovați. D-aia m-am înscris și eu.. să-mi fac aberațiile frigide cunoscute. Dar!
Am fost pus în fața unei dileme nasoale. Dacă refuzam cererile mă simțeam nasol (să nu supăr). Dacă acceptam, oamenii se trezeau în lista lor cu unu care-și bagă pula în tot și în toate.
Nu știu dacă mă intelegeti. Voi vă promovați dar și promovați în același timp. Hai că vă explic ca la copiii mici, fără pulă și alte căcaturi d-astea d-ale mele.

Deci nu puteți cere prietenia unuia căruia nu i-ați dat pic de atenție. Aia nu e prietenie, e cersit, e furt de vizitatori, e nimic, zero, prostie.
Ar trebui să-mi fac un cont separat, să vă injur pe blog și pe urmă să vă accept cererile de prietenie. Ar fi frumos? Nu. Ar fi o prostie din partea voastra să-mi cereți prietenia? Da.

Voi de ce scrieți pe blog? Probabil aveți ceva de spus. Daca privim mai adânc problema, în afară de asta vreți să fiți și ascultați, vreți să găsiți oameni care gândesc la fel, care vă înțeleg. Și încet, încet se formează un cerc de bloggeri cu viziuni apropiate în care ne simțim cu toții bine. Cam asta ar fi ideea.

Dar nu... voi faceți întrecere de prieteni. Care are mai mulți. Mult și prost. Bravo.

Nu-i nimic, eu o să-mi bag pula în continuare aici, voi o sa îmi cereți prietenia, eu o sa o refuz dacă simt ca e pe NV.

Mi-a duc aminte de un film. Soția își întreabă soțul dacă îi place noua ei achiziție.
În mână ținea o poză cu un tip. Soțul citea ziarul de dimineață și fără să arunce macar un ochi: "Da draga, e super." Divorț. Jumate de avere pe apa sâmbetei.

Cam așa se fut lucrurile. Să-mi bag! Am zis că nu mai mă dau cu părerea. Ca nu mai iau atitudine.

Da, blogul asta e un căcat. Dar e un căcat cu diacritice, d-aia țin la el, d-aia va avea numai prieteni selecți care-și fac singuri nodul la cravată si prietene care stiu ca gentuța se asorteaza cu pantofii.

11 comentarii:

  1. Am si eu foarte multi prieteni pe toateblogurile.ro , fara ca macar sa fi cerut cuiva prietenia. Am acceptat, la fel cum ai zis tu, sa nu se supere desi nu vad rostul acestor asa-zise prietenii. E aberant. Cu ce ne ajuta sa avem mai multi prieteni pe un site unde se presupune ca ar trebui sa ne promovam blogurile?!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Cred ca cel mai bine ar fi sa scriem pe blog doar pentru noi :) Fix ce gandim, fara dorinta de a impresiona, de a atrage cat mai multa lume, comentarii, de a ne promova si bla, bla, bla :) C

    RăspundețiȘtergere
  3. Am primele 2 comentarii! Este tată! Thank`s girls! :)))))

    Nu știu dacă pot să scriu doar pt mine căci sunt altruist de fel :p. Dar de scris, chiar că scriu Fix ce gândesc. (Fără nici o mască, Alex.)

    Multumesc de vizite si va mai astept.

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi eu m-am înscris, dar la cei pe care i-am adăugat în lista mea de prieteni i-am vizitat. Însă nu mi-am făcut prezenţa (adica nu am comentat)...sunt unele bloguri (cele mai multe) unde simt că aş da cu bâta în baltă dacă aş comenta. În general comentez la articolele care îmi plac, la cele la care chiar am ceva de spus...deşi comentez foarte rar:)).

    Îmi plac foarte mult articolele care oferă cititorului cunoştinţe, care aduce lucruri în faţa lui despre care acesta nu ştia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim8:28 p.m.

    De cand m-am inscris pe respectivul site, cred ca am mai intrat de 2 ori. Dupa un an nu ii prea mai vad utilitatea insa imi e lene sa sterg profilul pt ca am uitat parola si asa ma enerveaza schimbul de mailuri pt a o recupera...

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim1:25 a.m.

    Sa stii ca nu.Acuma astea fashioniste spun ca gentuta nu se mai asorteaza cu pantofii,e doar asa,gentuta :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Si ele sunt doar fete agatate de gentute :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmm...ce bine ca iti vizitasem blogul inainte. Poate intram in depresie pe urma. Vazusem si avertismentul de pe toateblogurile.ro, dar m-am rugat cu o seara inainte si... guess what: sunt prietena ta :P. Sa stii ca imi asortez geanta cu pantofii de cele mai multe ori ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai stiu Roxana. Altfel nu erai prietena mea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim9:25 a.m.

    Blogul, pentru mine reprezinta un desen ce merita pe care-l voi admira mai tarziu, un desen care are de spus multe si care fiecare dintre noi il poate interpreta in felul lui.

    Chiar daca ai desena si o tampenie intr-un val de culori, desenul poate reprezenta ganduri frumoase ,sentimente ascunse ... cam ceea ce scriu eu pe blog ( lanoapte )

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim8:03 p.m.

    Eu n-am nici-un prieten pe "toateblogurile" =)) Ha! :))

    RăspundețiȘtergere