Femeile de ieri. Pizdele de azi

Mi-e dor de senzualitate, erotism, flirt fin, sex-appeal, vulgaritate naturală, incitantă. Unde au disparut? Unde sunt femeile?
Unde este femeia care privindu-te o secundă pe sub sprancene te înfioară apoi îti dă răgaz să o admiri? Te lasă să-i descoperi eleganța mișcărilor, să te bucuri de superba rochiță croită special pentru ea, să-ți chinui mintea încercând să ghicești aroma parfumului. Să te minunezi plăcut de tot ce îți oferă privirilor și să-ți îmbeți imaginația cu ceea ce îți ascunde Să te pierzi, să o vrei fără să vrei, să-ți fie teama, să te simți purice și în același timp bărbat. ... ... ... ... ...

Mi-am revenit. Numele meu este Bogdan Popa și vorbesc murdar. Unii înteleg de ce, alții nu.

Întodeauna mi-a repugnat apleativul pizdă. Cred că nici un program de arhivare n-ar putea compresa și reduce un fișier precum această sintagmă reușește să minimalizeze la maxim "ideea" de femeie.
Dar pula mea fetelor, vocabularul meu porcesc este mic copil pe lângă vulgaritatea voastră. Ce vulgaritate? Vorbesc prostii. Vulgaritatea nu e ceva așa grotesc ca voi. Ba chiar e frumoasă, sexy.
Voi în schimb sunteți ceva de speriat, sunteți un medicament de abstineță.
Așadar să enumeram câteva din atuurile unei pizde:

1. Pantaloni cu talie joasă, foarte joasă, mijloc gol. Slănina se revarsă lasciv în toate parțile peste pantaloni de parcă ați avea doua cururi suprapuse. Ăl de deasupra stă să explodeze.

2. Pantaloni cu tur jos, foarte jos. Păi să vă povestesc de tataia de la Traianu. Omu avea hernie. Mațele îi cădeau în punguța cu coițe pana la genunchi. O imagine minunată. La fel imi amintesc de ăl mic a lu tanti ghica care toata ziua avea tolba plină. Aoleo! Am uitat sa vorbesc urat. Scuze, rectific. ....ăl mic a lu tanti Ghica căruia îi atârna toata ziua căcatul la cur.

3. Decolteu adanc, țațe împrăștiate în dreapta și în stânga. Ca la vaci așa - una hăis și alta cea. Nu contează că sunt lasate și se vede nașpa, nu conteaă că...

4.Pantaloni mulați. Clar, după mintea ta, dacă ești crăcănată și/sau cu curul lăsat e cea mai buna alegere.

5.Vroiam să mă leg de asortarea culorilor dar m-am răzgândit. Ar fi chiar prea mult pentru tine.
 
6. Accesorii... Belciug în nas, cuie în limbă, fierătanii atarnate de gît și lobul urechii mai rău ca la ăia de socializează în triburi în loc de facebook.  Ochelarii de soare. Pardon, măștile de sudură. Pai, dragelor... poate aveți și voi ochii albastru azur, un pomete îndrazneț și dulce, o sprânceană arcuită incitant și câte și mai cîte. Nu! Astea trebuie ascunse cu ochelari a căror suprafață ocupa cel puțin două treimi din față. Pizda, curu, țâțele, bulanele să traiască! Nu mai vorbesc de rujul cu care o dai în bară de fiecare dată sau de parfumul cu o rază de minim zece metri.
 
 Căt de chioară ești? Cât prost gust încape în tine? La ce te mai miri ca prietenul tau crede că ai orgasm cînd, înghițindui-o prea adanc țâșnește voma?
 
Stiu, text și cuvinte groaznice. Dar cine știe... poate așa vor întelege.

46 de comentarii:

  1. Bună seara! Sunt administratorul siteurilor ejocuri-noi.ro şi jocuristar.ro, şi vreau să fac link exchange cu blogul dvs. Dacă sunteţi de acord treceţi-mă cu titlul jocuri noi şi jocuri star şi scrieţi-mi aici: http://blog.ejocuri-noi.ro/link-exchange

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragul meu, categoria de femei descrisa de tine in acest post nu va intelege niciodata, asa ca....ti-ai racit gura degeaba sau ti-ai tocit tastele, depinde cum vrei sa o iei :P

    RăspundețiȘtergere
  3. @ainaw: ti se pare ca aici se joaca cineva? Glumesc subtil... O seara buna si tie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca bine ai zis-o.La asa un subiect oferant.Ar mai fi o gramada de adugat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragul meu, mai sunt astfel de femei, însă se lasă căutate. Acestea pe care le descrii tu au apărut pe piaţă pentru că asta este cererea actuală, însă să ştii că sunt şi celelate, dar aşteaptă să fie descoperite:).

    RăspundețiȘtergere
  6. @Jorjette: Binențeles că mai sunt și firesc că se lasă cautate, doar ăsta este farmecul, nu? :)

    @Anca: ohoo chiar că multe mai erau de adăugat.. Regret că nu am scris mai mult despre partea frumoasă. Inițial articolul a fost scris invers (primul paragraf era finalul) și mă cam sictirisem de urâțeniile descrise.

    Mulțumesc de vizită și întelegere doamnelor/domnișoarelor. Imi era puțin teamă că voi provoca reacții adverse.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim8:38 p.m.

    Astea sunt pitzipoancele zilelor noastre care au in sange instinctul de turma. Daca se trezeste una astazi si apare la mall cu chilotii peste pantaloni ca Superman, maine cu siguranta o vor urma toate. Deh, poate asa le invidiaza mai mult "dujmanii".
    Un prieten are o vorba cand le vede: "Borami-ar pula in ciorba ta, ca mi s-au strepezit dintii cand te-am vazut".

    RăspundețiȘtergere
  8. Singurul lucru care ma deranjeaza este ca din cauza la pizde proaste ca ele s-a prierdut notiunea de feminitate! s-a stricat! s-a imputit frate!
    Pacat...

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu...nu-s pe aceeasi unda cu nush cine zicea mai sus ca asta-i cererea... Poa' sa fie cererea cat China, daca pe mine nu ma caracterizeaza un prost-gust, nu ofer... Mai bine singura, cu lumanari, un pahar de vin si-un dildo decat atat de "provocatoare"...

    RăspundețiȘtergere
  10. Hey Lexi, esti chiar sexy cu paharul de vin. Rein la subiect: Normal ca nu trebuie sa ne comformam cererii precum si modei si altor trenduri. Dar generalizarea respectiva nu imi pare eronata. E la urma urmei o simpla si din pacate se pare valabila generalizare.

    RăspundețiȘtergere
  11. e niste greseli de gramatica in raspunsul de mai sus, dintre care una f grava. Lexi e vinovata, m-a tulburat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Huh!, bine ca n-am adaugat si pisicile in peisajul de mai sus... ca nu mai reuseam sa te tulbur...:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Goddess spunea că ţi-ai răcit gura degeaba, dar pe mine m-ai făcut să nu mă mai gândesc preţ de câteva minute la vampirii pe care i-am visat că mă urmăresc şi din cauza cărora nu mai pot dormi acum...
    P.S.: Pantalonii cu tur jos sunt criminali... de patetici.

    RăspundețiȘtergere
  14. ce scump. tu chiar esti o copila, nu te dezici de nick-ul tau. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. O copilă răutăcioasă. Mean Talitha, mean! :P

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim4:59 p.m.

    Esti foarte misto. Pentru ca spui lucrurilor pe nume si in plus, ai si umor. :)
    imi placi! :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Saru`mana. Trec pe la tine mai pe seara sa vad daca imi placi. Te-am anuntat din vreme ca sa ai timp sa pregatesti cina si tot ce mai trebuie dupa.

    RăspundețiȘtergere
  18. Femeile de azi sunt multe. Senzuale si frumoase. Dar ele n-au timp sa umble mereu pe strazi si prin cluburi ca pustoaicele-pitzi pe care le descrii aici.

    RăspundețiȘtergere
  19. punctul 1. Amin. nu sunt singura care a observat atrocitatea asta dezgustatoare. fix asta e denumirea mademoiselle doua funduri.

    RăspundețiȘtergere
  20. Exact asta e descrierea pe care o cautam. ATROCITATE.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acum, Bogdan, te intreb si eu ceva.. Unde sunt barbatii adevarati / cel putin ceva aproape de asta?
    Unde sunt barbatii care te suna a doua zi dimineata sa te intrebe daca te-ai simtit bine si daca mai vrei sa iesi cu ei? Unde sunt cei care chiar AU rabdare pana la a 3-a intalnire sa faca si femeia niste pasi marunti? te-as intreba destule, insa iti spun cu mana pe inima ca intr-adevar mai exista femei care se comporta decent, care nu inspira sila, groaza sau mila atunci cand le privesti. Nu umbla prin cluburi, ci pe la facultate ori muncesc. Alea n-au timp sa-si etaleze nurii in vazul tuturor... hai, fii corect si observa-le si pe ele:)

    RăspundețiȘtergere
  22. @sarah: Unul din ei este chiar aici! :). Glumesc.

    Cum sa nu le observ? Daca nu o faceam nu aveam ce scrie la inceputul articolului.

    Am scris despre pitipoancele ce ma deranjeaza pe strada, nu in cluburi sau in alte parti.
    Femeile exista, si sunt chiar pe strada, pentru ca asa ajung la facultate, la locul de munca, la distractie si oriunde.

    Sau era un apropo sa le observ in scris?

    RăspundețiȘtergere
  23. ai pus linkul asta intentionat cand ai comentat la mine pe blog?;))referitor la articolul cu tatele:))?

    RăspundețiȘtergere
  24. :) Ah, mi-a ramas asa de cand am comentat pe alt blog pt a-mi intari cele spuse sau ce-o fi fost in capul meu atunci. Prajiturelele sunt vinovate ca a ramas the same link.

    Si tu veverito, repede ai observat!

    RăspundețiȘtergere
  25. are oarecum legatura cu ceea ce am discutat noi.prefer sa pastrez misterul,si sa nu renunt la anumite chestii.Pastrez doar blugii stramti pe bulan(cu talie inalta)

    RăspundețiȘtergere
  26. Nici nu ma asteptam la altceva.

    RăspundețiȘtergere
  27. lasa-mi si mie o adresa de-a ta la contact...:D..esti interesant,genul de "cel mai bun prieten al femeii...pana la un punct":))

    RăspundețiȘtergere
  28. Abia astept sa descoperim Punctul impreuna. Multumesc de invitatie si compliment.

    RăspundețiȘtergere
  29. femeile au uitat sa fie femei. si apropo de imbracaminte, habar nu au ca diamantul de pe deget se asorteaza cel mai bine cu un tricou alb simplu. si daca nu e diamant, mai bine nu e nimic. decat pleuri. ne lipsesc niste cursuri intesive de estetica si bun simt....

    RăspundețiȘtergere
  30. Sa nu exageram. Diamantul se asorteaza si la alte costumatii atata timp cat sunt elegante.
    Poate chiar mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  31. De doua ore stau si rasfoiesc,zambesc,visez,rad,imi sun si prietena si comtinuu sa rad.Citesc si citesc cu glas tare si pentru ea,rade....apoi o las incantata sa si faca bagajele pt maine in timp ce eu ma intorc cu ochii spre tine sa rasfoiesc,sa visez,sa zambesc,sa rad cand, brusc,ca o palma peste frunte,ma loveste o revelatie. Am gasit adevarata estetica a uratului citind,visand,razand,simtind. :)
    O sa ma intorc cu nesfarsita placere,Bogdan.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nici nu stiu cum sa iti multumesc. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  33. Chiar imi place ce citesc,si citesc ce-mi place.
    M-am impiedicat de blogu asta,nu stiu cum si nu stiu unde l-am gasit.Dar jur nu pot sa am nimic mai bun de facut acum decat sa citesc tot ce ai scris pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  34. Simte-te ca acasa! :) Welcome!

    RăspundețiȘtergere
  35. Hei, ai uitat...Parul bineinteles chinuit ore intregi cu placa, boticul rosu, rosu si stralucitor, negru la ochi-cu cat mai mult, cu atat mai bine-, iar fondul de ten aplicat in asa masura incat poate fi dat jos doar cu dalta... Daca ai nesansa de a fi nevoit/a sa porti o conversatie cu o asemenea femeie... Of, mai bine fugi mancand pamantul, te vei speria de cum va deschide gura! Si oricum nu vei intelege nimic in afara de ,,baga-mi-as'', ,, fuck it''...si tot ce se poate, in acest gen. A, si era sa uit... La ele, valabil universal, vei intalni expresia: ,, Barbatii e porci, femeile e doamne!''...

    RăspundețiȘtergere
  36. Anonim1:38 p.m.

    concluzia, femeile sunt curve!

    RăspundețiȘtergere
  37. Mirela1:28 p.m.

    1. Pantaloni cu talie joasa, foarte joasa, mijloc gol, talie fina, curba, pantec plat, centru adanc, frumos impletit, din care limba ta cerseste indurare...
    2. pantaloni cu tur jos, foarte jos ce imbraca fesele mici, bombate, nesimtite, atacandu-te atatator; visezi sa-ti treci palmele, umplandu-le tremurand, coborandu-ti fata spre ce ti s-a spus ca e dezgustul si sa afli raiul;
    3.decolteu adanc, cu sani drepti, calzi, avizi, tainici si curiosi; ca niste bebelusi ce descopera jocul si intuiesc sensul;
    4.pantaloni mulati; imbraca sexul umed si promitator.Ofera deschidere si dezmierdare, respingere sau refulare. te primeste si te-ndeamna sa culegi, apoi rade dispretuitor de fata ta descompusa de pasiune
    5. e verde-cald ca iarba uda dupa ploaie, scaldata-n curcubeu, e albastru tainic ce pudreaza aripile, e marea, e soare e violet, e noapte, e val, e creasta, e tu, e eu..
    6. accesorii...Floarea pe care, penibil, o culegi din locul in care fluidele voastre au cunoscut natura si o prinzi de urechiusa pe care cu pofta de barbat ai crampotit-o, e lumina care joaca in ochii pe jumatate inchisi ai pisicii dezmierdate, e saliva ta pe buzele ei, umflate de sarut...

    RăspundețiȘtergere
  38. da, mai Mirela. Frumos. Mai asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  39. Dar tu stii ca noi astea care nu purtam tzatele pana-n gat, eventual si siliconate, care nu ne vopsim la par daca nu e nevoie, care nu ne tatuam sprancenele doar ca asa se poarta( ca asa e trendi, cate pisi nu ai vazut cu sprancene tatuate) ne simtim neplacute de barbati?? Asa am inceput pe cuvant. Am 24 de ani , nu arat rau, bruneta focoasa dar nu stridenta ! Cateodata mi se pare ca sotul meu priveste cu prea mare atentie cate-o pisi de genul asta , atat de provocatoare pe strada.. chiar daca nu-i genul lui! Dar sunteti barbati.. noi ce sa facem ? Ramanem in urma? Chiar asta-i idealul de femeie sexy?

    RăspundețiȘtergere
  40. Frate, esti prea tare, prea tare si blog-ul ! Beton! Tine-o tot asa! Bafta multa !

    RăspundețiȘtergere