Ploaie de vara

Să pornească din senin. Să ne uităm surprinși unul în ochii celuilalt, să zâmbim și să dăm să fugim! :) Să ne prindem de mâini și ridicând ochii spre cer să lasăm picăturile să ne mângâie fețele senine. Să te iau în brațe și să facem piruete dansând printre picăturile zgubilitice. Și lumea să se învârtă în jurul nostru și să fie fericire și să fie iubire și tot și totul al nostru să fie
Și când gluma se îngroașă și șuvitele tale sunt prea ude, rochița prea transparentă și săruturile prea pasionale, să ne adapostim sub prima mansardă ce ne iese în cale. Și înfiorat de căldura trupului tău, de buzele prea dulci, de pieptul ud și răsuflarea grea, să-ți spun că te vreau așa, aici și acum. Tu să spui că se uită oamenii, iar eu sa înnebunesc și să te înnebunesc cu mângâieri și săruturi umede și îmbrățișări prea strânse și să plouă nebunește și să ne iubim ca doi nebuni în spatele perdelei unei ploi de vară.



Însă acum e frig afară. Și mi-e dor de tine. Și te aștept să fim împreună, să ne ascundem în pătuțul cald și să ne uitam la un film vechi, cu ceșcuțe fierbinți în mâini.. și să ne cuibărim unul în brațele celuilalt și..  cred că va trebui să dăm filmul puțin înapoi...

Ciocolata calda

Mi-am luat o ciocolată caldă. Am urcat scările încet, am pus apa la fiert și m-am asezat liniștit pe un scaunel. Privesc neonul alb din bucatarie, mă joc aiurea cu pliculețul de ciocolată. Sunt obosit de dor, de dorință, de ea. Sunt calm. Am mișcări încete și simt că materialul din jur nu contează. Sau nu mă simte. Sau nu îl simt. Sau nu contează.
Nu știu.. sunt dincolo de dor, dincolo de dorință, dincolo de tristețe, dincolo de fericire. Aș spune că sunt gol, dar mă simt plin.. Aș spune că nu gandesc, deși mintea îmi zboară, caută, analizează, visează. Dar nimic din toate astea parcă nu le simt. Sunt ușor. Ireal.
Fierbe apa. Privesc frenezia clocotului la fel de calm cum rememorez clipele noastre clocotind împreună. Mă ridic mecanic, sting focul și ridic ibricul cu mâna goală. Mă frige, dar nu îmi pasă. Sau nu simt. Nu știu...
Oh Doamne! amestec ușor cu lingurița și pierdut în spirala cicolatie - fiori mă cuprind. Și este dor. Și este puls. Și sunt lacrimi. Și vreau să se oprească. Și e durere în piept. Și strâng din tample. Și mă concentrez asupra linguriței. Ca să uit. Și să nu simt. Și totul se învarte. Și mi-e rău. Și îmi vine să urlu. Și mă simt stors de puteri deși aș putea să mut munții. Și o vreau. Aici. Acum! O vreau în brațe. O vreau în sărut. O vreau toată. Și o vreau în toată viața mea.
Dar o am în suflet. Mă liniștesc puțin. Îmi aprind o țigară și sorb ciocolata dulce. Îmi mușc buzele, sterg ușor lacrimile, îmi trec mâna prin păr și zâmbesc.
Nu, nu sunt trist. Iubesc! Te iubesc! Pur și simplu. Te iubesc!



Și să vă spun ceva: dragostea nu este egoistă.

Cacat

Trăiesc într-un oraș de căcat, într-un județ de căcat, într-o țară de căcat, cu oameni de căcat. Totul pute în jur a prostime, ipocrizie și mentalitate de gherțoi cufurit. Căcat.
Credeam că anumite lucruri se fac în intimitatea propriului miros cu ziarul în mână, dar trendul este de a împroșca rahat public în toate părțile. Cât mai mult. Cât mai parfumat și multicolor. Paintball.
Și mai tâmpit mi se pare faptul că romanul în loc să se scărbească de atâta căcat, devine extrem de interesat de rahatul celuilalt. Îi acordă o deosebită atenție, îl analizează în profunzime și în funcție de rezultatele analizei devine invidios și încearcă să-l scurme sau să-l neutralizeze cu propriile excremente administrate pe cale bucală. 
Romanul este pudic. De aceea el se cacă îmbracat. Acest lucru este usor de observat chiar și la tineri. Fete sau baieti, cu toții au pantalaoni cu turul căt mai jos, să încapă mult. Cât mai mult.
Romanul are un deosebit respect pentru rahatul lui. Mănâncă căcatul altuia pentru a putea să si-l plimbe pe-al său în Bemve` cu roți cromate, își face abonamente - să-l poată comunica stilat prin Blackberry, îl tastează de la Mac că sună a Cac și bineînteles, vizioneză la plasma HD, acuratețea nuanțelor maronii ale Realității de căcat @ King Size, printre reclame la iaurturi, pastile și suplimente nutritive ce îl ajută să obțină Doza Zilnică Recomandată. Sau cantitatea...
Și tot sistemul de căcat funcționează, firesc si normal, după regula - căcatul mare îl înghite pe cel mic.

Morala: Și ce bă, tu nu te caci? zise căcatul inteligent..